R-LINK Evolution

Multimédiás élmény

Nyugalmas utazás

R-LINK hangvezérlés

R-LINK hangvezérlés

A kormánykeréken egyetlen gombnyomással aktiválhatja a hangvezérlést, mellyel megtervezheti az útvonalat, felhívhatja a telefonkönyvben vagy a hívásnaplóban lévő bármelyik számot, vagy elindíthat egy alkalmazást. (ország- és nyelvfüggő opció)

Olvass tovább

Renault driving ECO2

Renault driving ECO2

A Driving ECO 2 funkció segítségével megtekintheti utazási adatait, üzemanyag-takarékossági pontszámát, illetve takarékosabb vezetésre vonatkozó tanácsokat kaphat.

Olvass tovább

TomTom Európa-térképek

TomTom Európa-térképek

Alagutakat is tartalmazó, 45 országot lefedő Európa-térképek, melyek minden utazása során elkísérik. Nagy felbontású képekkel. A térképek a MY Renault R-LINK webáruházán keresztül, rendszeresen frissülnek. Amennyiben autója rendelkezik Európa-térképekkel, azokat akár 3 évig ingyenesen frissítheti. Érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

Olvass tovább

LIVE TomTom szolgáltatások

LIVE TomTom szolgáltatások

Teljes szolgáltatáscsomag, akár három évig ingyenesen. A Traffic TomTom valós idejű forgalmi információs szolgáltatás mely az úthálózat 99%-át lefedi. Évente több, mint 350 millió forgalmi esemény, 100 méteres pontossággal, két percenként frissítve. Éppen R-LINK evolution funkcióval felszerelt, új Renault járművét várja? Használja ingyenesen a LIVE szolgáltatásokat 36 hónapig. A LIVE szolgáltatások segítségével tájékozódhat a választott útvonal és az úti cél időjárásáról anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. Találja meg a helyi érdekességeket a valós idejű adatbázis segítségével.

Olvass tovább

7 colos kapacitív érintőképernyő

7 colos kapacitív érintőképernyő

Az autós használatra optimalizált kapacitív képernyő tökéletesen illeszkedik a műszerfalba,.

Olvass tovább

R-LINK Evolution rendszerrel felszerelt járművek

Segítségre van szüksége?

*kötelező mezők