Az R-LINK 2 térképfrissítései

 • Használja a legújabb frissítéseket

  Az utak 15%-a évente változik, úgyhogy a legnyugodtabb utazás érdekében használja az R-LINK 2-höz elérhető legújabb térképet.

  2018_06 (megjelent 2019 júniusában).

  Töltse le a Toolbox-ot

  Töltse le a Toolbox-ot

  A Toolbox egy olyan Renault szoftver, amely a lehető legnagyobb biztonságban teszi lehetővé az R-LINK 2 rendszer frissítésének használatát.

  Hogyan történnek a frissítések?

  A frissítések használatához előre le kell töltenie és telepítenie (mindössze egyszer elegendő) kell a Toolbox-ot.

  1. Az Ön gépkocsiadatainak begyűjtése

  Menjen a gépkocsijához egy USB-meghajtóval (minimum 8GB), indítsa be a motort, majd kapcsolja be az R-LINK 2 képernyőjét.
  Helyezze be az USB-meghajtót a gépkocsi USB-portjába (győződjön meg róla, hogy egyidejűleg nincs csatlakoztatva másik USB-meghajtó) és várjon 10 másodperc.
  Ha semmi nem jelenik meg a képernyőn, akkor éppen az USB-meghajtón lévő információk segítségével történik a rendszer konfigurálása. A 10 másodperc letelte után kiveheti a kulcsot.

  2. A Toolbox szinkronizálása

  A számítógépén indítsa el a Toolbox-ot még mielőtt csatlakoztatná az előzőleg használt USB-t. A Toolbox automatikusan érzékelni fogja az Ön gépkocsijának az adatait és fel fogja ajánlani az Ön rendszeréhez való legújabb frissítéseket.
  Ha több frissítést is ajánl Önnek (a rendszerszoftver és a térkép frissítéseit), akkor ajánlott az összeset végrehajtani.
  Ha semmilyen frissítés nem jelenik meg Önnek, akkor lehet, hogy lejárt az előfizetése. Az előfizetést meg tudja újítani az R-Link Store-ban.

  3. A frissítések letöltése az USB-meghajtóra

  A frissítések számítógéprőé történő letöltése az USB-meghajtóra. NB: a letöltés időtartama az Ön internetkapcsolatának gyorsaságától függ. A letöltés befejezte előtt ne szakítsa meg a folyamatot. Amikor a letöltés befejeződik, a megfelelő módon kiveheti számítógépéből az USB-meghajtót.

  4. A gépkocsi szoftverének frissítése

  Menjen vissza a gépkocsijához egy USB-meghajtóval, indítsa be a motort, majd kapcsolja be az R-LINK 2 képernyőjét. Helyezze be a frissítéseket tartalmazó USB-meghajtót a gépkocsi USB-portjába. A frissítés meg fog jelenni a képernyőn, a folyamat elindításához nyomja meg az OK gombot.  Ez a folyamat a térkép méretétől függően eltarthat pár percig.
  A folyamat alatt ne indítsa be a motort és ne húzza ki az USB-meghajtót, illetve ne használja az R-LINK 2 rendszert. Bármikor elkezdhet vezetni. A frissítés befejezése után használhatja a navigációs berendezést.
  A befejezéskor egy megerősítő üzenet fog megjelenni a telepítés befejezéséről. Legyen türelemmel, amíg megjelenik az üzenet. Ezután pedig használhatja a legújabb térképeket.