R-LINK Store

Hozzon ki többet hálózati szolgáltatásainkból. Az R-LINK Store számos szolgáltatást kínál a kényelmesebb vezetéshez.

Külföldre utazik? Vásárolja meg úti célja térképét, hogy könnyebben eligazodjon.

 • Fedezze fel alkalmazásainkat és szolgáltatásainkat
  Coyote vezetéssegítő asszisztens

  A több mint 5 millió európai felhasználóból álló Coyote közösségi szolgáltatás valós időben tájékoztatja a forgalmi zavarokról: állandó és ideiglenes veszélyforrások, balesetek, dugók, az útra került tárgyak, stb. A rendszer 30 kilométerről megbízhatóan jelez minden veszélyforrást, segítve a biztonságos vezetést! 

  TomTom valós idejű forgalmi információk

  Ez a 2 percenként frissülő szolgáltatás a lehető legpontosabb forgalmi adatokat kínálja. A TomTom Traffic az úthálózat 99%-át lefedi. Számos független információforrásának köszönhetően ez a szolgáltatás rendkívül pontos és megbízható, segítségével rengeteg időt takaríthat meg. Az R-LINK rendszerrel felszerelt autókhoz 3 évig ingyenes frissítések is járnak.

  Térképek

  Európa útjainak 15%-a évente változik. Most azonban nyugodt lehet: új autójához 3 évig ingyenes térképfrissítések járnak. Külföldre utazik? Vásárolja meg a célország térképét, hogy könnyebben eligazodjon.

  Vezetést segítő alkalmazások

  Ismerje meg az Ön kényelmét szolgáló alkalmazásainkat: Az R-LINK e-mail alkalmazása képes a hangfelismerő rendszer segítségével hangosan felolvasni e-mail üzeneteit, így mindig az útra figyelhet. Vészhelyzet esetén a Renault Assistance alkalmazás automatikusan megjeleníti a segélyhívó számot. Telepítse az alkalmazásokat az R-LINK Store áruházból.

  R-LINK Store

  R-LINK Store

  A rendszer frissítése

  Az R-LINK rendszer frissítéséhez kattintson az alábbi gombra.

  Mise à jour système

Kérdése van a rendszerekkel kapcsolatban?

*kötelező mezők